Nu kan man være så heldig, at lederen af firmaets kantine tager på sushi-kursus. I de dage bider man tænderne sammen og spiser hvad der bliver serveret uden at brokke sig. Det vil betale sig på sigt!
Flere steder i landet afholdes der 3-dages AMU-kurser i kunsten at lave sushi. Nu bliver man naturligvis ikke sushi-kok af at deltage i et kort kursus. Nej, men sådan et kursus kan give inspiration til at arbejde videre på egen hånd.
På kurset lærer kursisterne de mest grundlæggende metoder og teknikker inden for sushifremstilling. De lærer at tilberede rå fiskeråvarer og om servering. De lærer om de 5 grundsmage og at sammensætte deres egen version af sushi. Desuden lærer de om de mest elementære anretningsmetoder inden for sushidisciplinen,
Ideen er god. Sushi er ernæringsrigtig og lækker mad. Så måske man skulle tale sammen på kontoret om at få lagt et venligt pres på chefen – naturligvis til virksomhedens bedste. Der er først frist midt i januar.
Læs videre her.